Neem direct contact met Musselkanaal op 0599417110
Neem direct contact met Siddeburen op 0598432000

Maak kennis met de MF 5S

19 April

MF5S.115 FL4121 MF5S.145 FIELDS BEZU LA FORET 1020 9916

De MF 5S-serie combineert het beste zicht in zijn klasse met moderne, intuïtieve bediening en comfort

Met het beste zicht in zijn klasse en een toonaangevende draaicirkel van 4 meter, het smalle design met de schuin-aflopende motorkap en praktische kenmerken zijn dit de ultieme trekkers voor fronthef en voorlader werkzaamheden. Bovendien maken het hogere totaalgewicht en toegenomen front en achter-hefcapaciteit hen tot krachtige presteerders in het veld en op de weg.

Alle modellen zijn uitgerust met viercilindermotoren, met een maximumvermogen van 105 pk tot 145 pk. Er is keuze uit drie specificatieniveaus - Essential, Efficient en Exclusive, plus een reeks opties, waaronder een uitstekende bediening door middel van de nieuwste state-of-the-art Multipad, Datatronic 5 en Fieldstar 5 gevoed met gebruiksvriendelijke Smart Farming-technologie.

"De veelzijdige MF 5S-serie combineert hoge prestaties, comfort en wendbaarheid met het beste zicht in zijn klasse, speciale kenmerken die de MF5S tot de ultieme voorladertrekkers maken", zegt Francesco Murro, Marketingdirecteur Massey Ferguson Europa & Midden-Oosten. “Echte multifunctionele trekkers, de MF 5S-serie biedt de juiste keuze aan vermogen en specificaties voor alle toepassingen. Deze moderne tractoren bouwen voort op het succes van de MF 5700 S-serie en bieden een ongecompliceerde bediening en verbeterde functies tegen gunstige kosten voor de gebruiker. De MF 5S combineert de compacte afmetingen die agrariërs en alle andere doelgroepen nodig hebben met de prestaties en het vermogen die nodig zijn voor een breed scala aan toepassingen”. Daarbij heeft de trekker door het toegenomen vermogen een gunstige verhouding tussen gewicht en vermogen.

Met zijn compacte afmetingen, wielbasis van 2,55 m, uitstekend zicht, hoge hydrauliekopbrengst en bediening, bouwt de MF 5S verder op de vermaarde reputatie van Massey Ferguson als de toonaangevende voorladerspecialist. Alle modellen kunnen in de fabriek voorzien worden van aanbouwdelen en een gemonteerde voorladerboom uit de Massey Ferguson MF FL-serie.

Voor akkerbouw- en gemengde landbouwbedrijven bieden MF 5S-tractoren een groot aantal prestatie verhogende functies. Het hefvermogen van de achterhef is vergroot tot 6.000 kg , terwijl de nieuw ontworpen fronthef een hefvermogen heeft van een indrukwekkende 3.000 kg. In combinatie met een hoger totaalgewicht van 9.500 kg (GVW), kunnen de tractoren ingezet worden met robuustere werktuigen waardoor de capaciteit wordt verhoogd.

Lees meer