Assortiment

Uitgebreid assortiment landbouwwerktuigen

Otto Barkhuis beschikt over een uitgebreid assortiment landbouwmachines. Blader door de verschillende gebruikte tractoren, landbouwwerktuigen en oplossingen voor uw mesttransport. We zijn gespecialiseerd in agrarisch tweedehands, maar kunnen u ook uitstekend van dienst zijn met bijvoorbeeld een heftruck.

Landbouwmachines kopen

Bent u op zoek naar een rooimachine, tweedehands tractoren of wellicht een gebruikte heftruck? Wij werken met gerenommeerde merken als Fendt, Grimme, Lemken, Kramer, Farmax, Kverneland, Agrifac en Beco en leveren op basis daarvan een uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben we ervaring als constructiebedrijf en kunnen we u uitstekend van dienst zijn met constructiewerk. We keuren alle 2e hands landbouwmachines en kunnen u bovendien van dienst zijn met onderdelen, service, onderhoud en reparatie.

Wilt u een landbouwmachine kopen, of wilt u meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u daar graag meer over.

assortiment

Heeft u vragen?

Neem contact op

Naar de contactpagina

Occasions

We leveren diverse landbouwmachines en andere occasions, waarmee u kiest voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit. Maak gebruik van een heftruck, een rooimachine of een spuitmachine, of ga aan de andere kant op zoek naar inschuurapparatuur of voertechniek. Blader online door het complete assortiment occasions.

Meer occasions

Services

Onderhoud en reparaties maken een essentieel onderhoud van een goed agrarisch machinepark. Onze jarenlange ervaring met landbouwmechanisatie en bijvoorbeeld tractoren maakt ons tot de ideale partij om uw landbouwmachines te onderhouden. Laat ons een Skl-Keuring uitvoeren, of laat uw machines periodiek nakijken.

Meer services

Otto Barkhuis

De geschiedenis van Otto Barkhuis gaat terug tot in 1985, als vertegenwoordiger bij Cebeco. We werken binnen de landbouwmechanisatie met gerenommeerde merken als Fendt, Grimme, Lemken, Climax, Agrifac en Beco. Een team van 11 medewerkers zorgt samen met stagiaires voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit.

Meer over ons
  • artison
  • beco
  • grimme
  • bvl
  • lemken
  • lemken
  • lemken

Contact

Otto Barkhuis Mechanisatie
Nijverheidslaan 50
9581 EK Musselkanaal

Social Media

  • Facebook
telefoon0599 - 417110