Geschiedenis

Geschiedenis van Otto Barkhuis Mechanisatie

De geschiedenis van Otto Barkhuis Mechanisatie/oorsprong gaat terug tot in 1985. Destijds ontstond Cebeco uit ABM Musselkanaal, een bedrijf dat tot in 1996 actief is geweest. Otto Barkhuis was hier werkzaam als vertegenwoordiger en deed op die manier veel ervaring op binnen landbouwmechanisatie en de verschillende landbouwwerktuigen in het bijzonder.

Privatisering van Cebeco

Cebeco werd geprivatiseerd, wat de afdeling verkoop in Musselkanaal de mogelijkheid bood om zelfstandig door te gaan. Otto Barkhuis nam de vestiging over en richtte daarmee Otto Barkhuis Mechanisatie op. Inmiddels hebben we meer dan 15 jaar ervaring binnen de verkoop van landbouwwerktuigen, net als binnen het onderhoud en reparaties aan deze landbouwmachines.

erkend-beco

Otto Barkhuis:

Erkend beco dealer.

Naar de winkel

Occasions

We leveren diverse landbouwmachines en andere occasions, waarmee u kiest voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit. Maak gebruik van een heftruck, een rooimachine of een spuitmachine, of ga aan de andere kant op zoek naar inschuurapparatuur of voertechniek. Blader online door het complete assortiment occasions.

Meer occasions

Services

Onderhoud en reparaties maken een essentieel onderhoud van een goed agrarisch machinepark. Onze jarenlange ervaring met landbouwmechanisatie en bijvoorbeeld tractoren maakt ons tot de ideale partij om uw landbouwmachines te onderhouden. Laat ons een Skl-Keuring uitvoeren, of laat uw machines periodiek nakijken.

Meer services

Otto Barkhuis

De geschiedenis van Otto Barkhuis gaat terug tot in 1985, als vertegenwoordiger bij Cebeco. We werken binnen de landbouwmechanisatie met gerenommeerde merken als Fendt, Grimme, Lemken, Climax, Agrifac en Beco. Een team van 11 medewerkers zorgt samen met stagiaires voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit.

Meer over ons
  • artison
  • beco
  • grimme
  • bvl
  • lemken
  • lemken
  • lemken

Contact

Otto Barkhuis Mechanisatie
Nijverheidslaan 50
9581 EK Musselkanaal

Social Media

  • Facebook
telefoon0599 - 417110