Neem direct contact met Musselkanaal op 0599417110
Neem direct contact met Siddeburen op 0598432000

Farmtrac

De Farmtrac Compact Serie heeft een hydrostatische gebalanceerde stuurinrichting die responsief is en een korte draaicirkel van 2,1 meter mogelijk maakt. De tractor schakelt met een constant mesh-transmissie en heeft een versnellingsbak met negen voorwaartse en drie achterwaartse versnellingen. Verder heeft het een standaard positie- en dieptecontrole van de hefinrichting.
Farmtrac kiest voor onderdelen van bekende fabrikanten, waaronder Mitsubishi, Bosch en Mita. Als krachtbron werd een driecilinder Mitsubishi-motor gekozen, die in eerste instantie beschikbaar is in een 26,5 en 28.5 pk-versie. Volgens het merk wordt 'in de zeer nabije toekomst' het aantal pk-varianten uitgebreid en zal ook een hydrostatische transmissie met drie groepen beschikbaar zijn. De Mita-hefinrichting tilt tot 750 kilo. Beide liftarmen zijn individueel instelbaar en om een veilig transport mogelijk te maken, kan de lift geblokkeerd worden. Er kan gekozen worden uit verschillende bandenprofielen en ook een frontlader of cabine hoort tot de mogelijkheden.
Een Farmtrac Compact Serie wordt standaard geleverd met projectorkoplampen, zijverlichting, twee frontgewichten, smartphonehouder- en lader, zwaailamp, rolbeugel, werklamp, dubbelwerkend ventiel en trekhaak.

De farmtrac compact serie

Ontdek Farmtrac

farmtrac niestijl
farmtrac compact niestijl
Jurrie Meedendorp

Contactpersoon

Jurrie Meedendorp
06 2717 5007
j.meedendorp@niestijlmechanisatie.nl
Verkoopadviseur groentechniek