Neem direct contact met Musselkanaal op 0599417110
Neem direct contact met Siddeburen op 0598432000

Fella

Al meer dan 95 jaar staat Fella "Made in Germany" bekend om haar efficiëntie, innovatie en duurzaamheid. Met een passie voor landbouw is het doel van Fella de professionele landbouwer individuele oplossingen te bieden op het gebied van groenvoeroogst.

Voederoogstmachines

Ontdek Fella

100 xx 3 1

Maaiers

FELLA biedt voor de meest uiteenlopende toepassingen de trommelmaaiers RADON en de schijvenmaaiers RAMOS aan. Overtuig u van het brede productprogramma van FELLA op het gebied van maaien voor het oogsten van hoogwaardig kwaliteitsvoer!

102 xx 0 1

Schudders

De vele varianten van de FELLA-schudders SANOS worden stuk voor stuk gekenmerkt door een optimale menging van het voer en een uitstekend schudbeeld. FELLA heeft een perfecte schudder voor ieder toepassingsgebied en ieder gebruiksdoel.

FELLA 3er Image print 2 105102

Harken

Robuuste constructie, eenvoudige bediening en uitstekend harkwerk – deze eigenschappen hebben alle FELLA-harken JURAS gemeen. Het productaanbod van FELLA bevat harken voor ieder gebruiksdoel – van één-rotor-zwadharken voor gebruik in de bergen tot professionele vier-rotor-zwadharken voor loonbedrijven.