Neem direct contact met Musselkanaal op 0599417110
Neem direct contact met Siddeburen op 0598432000

Massey Ferguson

Massey Ferguson is een van 's werelds toonaangevende merken van landbouwmachines met een compleet programma tractoren en full line machines. 

Massey Ferguson-tractoren staan voor prestaties, comfort en compromisloze kwaliteit. Efficiënte, betrouwbare motoren, waarin de nieuwste technologieën worden toegepast, werken samen met geavanceerde maar gebruiksvriendelijke transmissies om de wensen van de moderne landbouwer waar te maken. Terwijl de bedrijfskosten tot een minimum beperkt blijven.

Samen werkt beter!

Ontdek Massey Ferguson

full line MF

MF full line

Met de toevoeging van een indrukwekkende reeks MF hooibouwmachines aan het huidige programma van tractoren, oogstmachines, en verreikers, is Massey Ferguson trots om nu een full-line programma aan machines te bieden inclusief zeer efficiënte maaiers, schudders, en harken van hoge kwaliteit.

DUO MF 6S 145 BALLE TRAILER MF 6S 180 BALLE GRABBER FL4323 WORKING BEZU 0521 319 181121

Maak kennis met de MF 6S

De nieuwe compacte, lichtgewicht en wendbare MF 6S-trekkers zijn superieure allrounders die geconcentreerde kracht combineren met prestaties en geavanceerde controle voor hoge prestaties op het veld, met wendbaarheid en ongeëvenaarde specificaties voor voorladerwerk. 

WE DAGEN JE UIT!

Test de MF 5S nu zelf