Onderdelen

Onderdelen voor uw landbouwmechanisatie

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen voor uw landbouwmachines, of mist u een element voor de tractoren die u heeft staan? Geen probleem, wij hebben een groot aantal onderdelen op voorraad. Zorg ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw landbouwmechanisatie, met behulp van de diverse onderdelen van hoge kwaliteit.

Onderdelen voor landbouwmachines

We leveren de onderdelen voor landbouwmachines uit eigen voorraad, waardoor we u hier zeer snel mee van dienst kunnen zijn. Of het nu gaat om onderdelen voor oude tractoren of voor een heftruck die u heeft staan, met behulp van onze onderdelen kunt u rekenen op uitstekende prestaties van de mechanisatie waar u gebruik van maakt.

Onderdelen nodig, of benieuwd hoe u uw machine weer aan de praat krijgt? Wij zijn u graag van dienst dus neem direct contact met ons op.

assortiment

Heeft u vragen?

Neem contact op

Naar de contactpagina

Occasions

We leveren diverse landbouwmachines en andere occasions, waarmee u kiest voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit. Maak gebruik van een heftruck, een rooimachine of een spuitmachine, of ga aan de andere kant op zoek naar inschuurapparatuur of voertechniek. Blader online door het complete assortiment occasions.

Meer occasions

Services

Onderhoud en reparaties maken een essentieel onderhoud van een goed agrarisch machinepark. Onze jarenlange ervaring met landbouwmechanisatie en bijvoorbeeld tractoren maakt ons tot de ideale partij om uw landbouwmachines te onderhouden. Laat ons een Skl-Keuring uitvoeren, of laat uw machines periodiek nakijken.

Meer services

Otto Barkhuis

De geschiedenis van Otto Barkhuis gaat terug tot in 1985, als vertegenwoordiger bij Cebeco. We werken binnen de landbouwmechanisatie met gerenommeerde merken als Fendt, Grimme, Lemken, Climax, Agrifac en Beco. Een team van 11 medewerkers zorgt samen met stagiaires voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit.

Meer over ons
  • artison
  • beco
  • grimme
  • bvl
  • lemken
  • lemken
  • lemken

Contact

Otto Barkhuis Mechanisatie
Nijverheidslaan 50
9581 EK Musselkanaal

Social Media

  • Facebook
telefoon0599 - 417110