Onderhoud

Degelijk onderhoud van landbouwwerktuigen

Het onderhoud van uw landbouwwerktuigen is van groot belang, aangezien dit bijdraagt aan de uitstekende kwaliteit van uw mechanisatie. Wij kunnen het onderhoud voor u uitvoeren, maar u daarnaast van dienst zijn met een advies op maat.

Onderhoud aan landbouwmachines

We zijn gespecialiseerd in onderhoud aan landbouwmachines, waar we bovendien een uitgebreide ervaring mee hebben. De historie van Otto Barkhuis Mechanisatie gaat terug tot in 1985, waardoor we in de loop der jaren een groot aantal ontwikkelingen in landbouwwerktuigen hebben meegemaakt. Dit stelt ons in staat zowel nieuwe als gebruikte landbouwmachines te onderhouden.

Skl-Keuring

Wilt u een Skl-Keuring uit laten voeren van uw veldspuiten, boomgaardspuiten, motorvatspuiten of wellicht een trekker? We voeren de keuring uit volgens de EN 13790 en zorgen daarmee voor het onderhoud op basis waarvan u optimaal gebruik kunt maken van de landbouwmachines die u heeft staan.

onderhoud

Wij garanderen

de beste onderdelen

Ons assortiment

Occasions

We leveren diverse landbouwmachines en andere occasions, waarmee u kiest voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit. Maak gebruik van een heftruck, een rooimachine of een spuitmachine, of ga aan de andere kant op zoek naar inschuurapparatuur of voertechniek. Blader online door het complete assortiment occasions.

Meer occasions

Services

Onderhoud en reparaties maken een essentieel onderhoud van een goed agrarisch machinepark. Onze jarenlange ervaring met landbouwmechanisatie en bijvoorbeeld tractoren maakt ons tot de ideale partij om uw landbouwmachines te onderhouden. Laat ons een Skl-Keuring uitvoeren, of laat uw machines periodiek nakijken.

Meer services

Otto Barkhuis

De geschiedenis van Otto Barkhuis gaat terug tot in 1985, als vertegenwoordiger bij Cebeco. We werken binnen de landbouwmechanisatie met gerenommeerde merken als Fendt, Grimme, Lemken, Climax, Agrifac en Beco. Een team van 11 medewerkers zorgt samen met stagiaires voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit.

Meer over ons
  • artison
  • beco
  • grimme
  • bvl
  • lemken
  • lemken
  • lemken

Contact

Otto Barkhuis Mechanisatie
Nijverheidslaan 50
9581 EK Musselkanaal

Social Media

  • Facebook
telefoon0599 - 417110