Reparatie

Vakkundige reparatie van landbouwmachines

Bent u toe aan een reparatie van een van uw landbouwwerktuigen? Wij werken met een groot aantal gerenommeerde merken, zoals Fendt, Grimme, Lemken, Climax, Agrifac en Beco. We kennen deze landbouwmachines uitstekend en kunnen u daardoor goed van dienst zijn met een reparatie.

Snelle reparatie van landbouwwerktuigen

Dankzij onze ervaring en uitgebreide expertise kunnen we u zowel snel als vakkundig van dienst zijn met een reparatie van uw landbouwwerktuigen. Gaat het om schade aan een heftruck, een van uw tractoren of wellicht het mesttransport of een rooimachine? Geen probleem, wij zijn u er graag mee van dienst.

Agrarisch Tweedehands

Valt een van uw landbouwwerktuigen niet goed meer te repareren, of is het voordeliger om een tweedehands exemplaar aan te schaffen? Blader door ons assortiment, waar we u graag over adviseren. U kunt onder andere kiezen uit tweedehands tractoren, al kunnen we u daarnaast ook een groot aantal andere gebruikte landbouwmachines aanbieden.

onderhoud

Wij garanderen

de beste onderdelen

Ons assortiment

Occasions

We leveren diverse landbouwmachines en andere occasions, waarmee u kiest voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit. Maak gebruik van een heftruck, een rooimachine of een spuitmachine, of ga aan de andere kant op zoek naar inschuurapparatuur of voertechniek. Blader online door het complete assortiment occasions.

Meer occasions

Services

Onderhoud en reparaties maken een essentieel onderhoud van een goed agrarisch machinepark. Onze jarenlange ervaring met landbouwmechanisatie en bijvoorbeeld tractoren maakt ons tot de ideale partij om uw landbouwmachines te onderhouden. Laat ons een Skl-Keuring uitvoeren, of laat uw machines periodiek nakijken.

Meer services

Otto Barkhuis

De geschiedenis van Otto Barkhuis gaat terug tot in 1985, als vertegenwoordiger bij Cebeco. We werken binnen de landbouwmechanisatie met gerenommeerde merken als Fendt, Grimme, Lemken, Climax, Agrifac en Beco. Een team van 11 medewerkers zorgt samen met stagiaires voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit.

Meer over ons
  • artison
  • beco
  • grimme
  • bvl
  • lemken
  • lemken
  • lemken

Contact

Otto Barkhuis Mechanisatie
Nijverheidslaan 50
9581 EK Musselkanaal

Social Media

  • Facebook
telefoon0599 - 417110