Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer (hierna te noemen de “Disclaimer”) zijn van toepassing op deze internetsite (www.ottobarkhuis.nl) van Otto Barkhuis. U wordt verzocht deze Disclaimer zorgvuldig te lezen. Door deze internetsite te benaderen en/of de op of via deze internetsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze Disclaimer. Gebruik van enige informatie verkregen middels deze website gebeurt volledig op risico van de gebruiker.

Otto Barkhuis spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content waarnaar wordt verwezen en waarin Otto Barkhuis als portal fungeert volledig en juist is. Daarentegen kan Otto Barkhuis niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt. Otto Barkhuis aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of voor enige schade ontstaan uit verleende diensten, aangeboden of verwezen content.

Otto Barkhuis behoudt zich het recht voor deze internetsite op elk door haar gewenst moment te (laten) wijzigen of beëindigen, ook zonder voorafgaande melding hiervan. Otto Barkhuis is niet aansprakelijk voor de gevolgen van wijziging of beëindiging.

Het is niet toegestaan deze internetsite zodanig te gebruiken dat:

 • het gebruik van andere internetgebruikers kan hinderen;
 • het functioneren van deze internetsite in gevaar kan brengen;
 • de op of via deze internetsite aangeboden informatie of onderliggende software kan aantasten;
 • gebruik leidt tot inbreuk op intellectuele rechten of in strijd is met wet- en regelgeving.

Het technisch functioneren van de breedbandverbindingen vallen onder het risico van de exploitant van de breedbandverbinding. Otto Barkhuis aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de schade die voortvloeit uit de verplichtingen van de breedbandleverancier.

Otto Barkhuis aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid:

 • Vanwege een belemmerende toegang tot de diensten van Otto Barkhuis en garantie met betrekking tot het functioneren van de site Otto Barkhuis.
 • Voor eventuele virussen op de site of de server van Otto Barkhuis die de informatie toegankelijk maakt.
 • Voor winstderving of voor bijzondere, incidentele, indirecte, bijkomende of enige andere schade die voortvloeit uit of verband houdt met het functioneren van onze site of met onze diensten ongeacht op welke wijze deze schade ontstaat.

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Occasions

We leveren diverse landbouwmachines en andere occasions, waarmee u kiest voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit. Maak gebruik van een heftruck, een rooimachine of een spuitmachine, of ga aan de andere kant op zoek naar inschuurapparatuur of voertechniek. Blader online door het complete assortiment occasions.

Meer occasions

Services

Onderhoud en reparaties maken een essentieel onderhoud van een goed agrarisch machinepark. Onze jarenlange ervaring met landbouwmechanisatie en bijvoorbeeld tractoren maakt ons tot de ideale partij om uw landbouwmachines te onderhouden. Laat ons een Skl-Keuring uitvoeren, of laat uw machines periodiek nakijken.

Meer services

Otto Barkhuis

De geschiedenis van Otto Barkhuis gaat terug tot in 1985, als vertegenwoordiger bij Cebeco. We werken binnen de landbouwmechanisatie met gerenommeerde merken als Fendt, Grimme, Lemken, Climax, Agrifac en Beco. Een team van 11 medewerkers zorgt samen met stagiaires voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit.

Meer over ons
 • artison
 • beco
 • grimme
 • bvl
 • lemken
 • lemken
 • lemken

Contact

Otto Barkhuis Mechanisatie
Nijverheidslaan 50
9581 EK Musselkanaal

Social Media

 • Facebook
telefoon0599 - 417110