Neem direct contact met Musselkanaal op 0599417110
Neem direct contact met Siddeburen op 0598432000

Valtra

De combinatie van de veelzijdige kenmerken en innovatieve technologie van Valtra-trekkers zorgt dat hij buitengewoon comfortabel is. Als eigenaar van een Valtra profiteert u van een betrouwbare, hoogwaardige trekker die specifiek is afgestemd op de behoeften van uw landbouw- of loonwerkbedrijf. Elke Valtra wordt gebouwd volgens de individuele wensen van de klant. Zo heeft uw trekker precies de apparatuur die u nodig hebt en hoeft u niet voor onnodige extra's te betalen.

Your working machine

Ontdek Valtra

valtra tractors 5th generation fleet field 1600 900

De nieuwe tractoren zijn er!

Valtra bestaat 70 jaar, maar we zijn nog maar net aan onze reis begonnen. Ons idee voor een feest? Ervoor zorgen dat jij de beste tractorervaring krijgt. Dat is ons doel.

Onze awardwinnende A,N & T-serie tractoren hebben een flinke verbetering ondergaan die het werk simpeler moeten maken. Ontdek onze nieuwe machines!

valtra smarttouch

Valtra SmartTouch

De nieuwe Valtra SmartTouch armsteun is uitgerust met een gebruikersvriendelijke interface waarmee de productiviteit van uw tractor naar het volgende niveau wordt getild. SmartTouch beschikt over een 9 inch touchscreen, intelligente multifunctionele stuurknuppel, nieuwe hydraulische joystick en volledig geïntegreerde technologie, waarmee u werk lichter wordt gemaakt en u de beste en meest eenvoudige gebruikerservaring beleeft voor het beheren van uw werkmachine

Valtra unlimited

Alles is mogelijk

Met Valtra Unlimited kunt u uw eigen tractor bouwen, met het ontwerp en comfort dat nodig is om in elke omgeving te werken.

De studio kan tijdens het normale productieproces accessoires en apparatuur aanpassen die in de productielijn niet direct beschikbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een tractor voor wegonderhoud, bosbouw of gemeentewerken of specifieke functies nodig hebt voor landbouw of zelfs defensie en militaire doeleinden, met Valtra Unlimited beschikt u over de mogelijkheden om uw eigen werkmachine te ontwerpen