Neem direct contact met Musselkanaal op 0599417110
Neem direct contact met Siddeburen op 0598432000

Onderdeel van Mechan

Als 'Onderdeel van Mechan' dealer is het de taak van Otto Barkhuis ervoor te zorgen dat uw werk altijd door kan gaan, elke dag weer. Daarvoor maken we gebruik van onze eigen kracht - korte lijnen, betrokken mensen en compromisloze service - én van de kracht van Mechan, de importeur van AGCO-merken Fendt, Massey Ferguson en Valtra. Hierdoor beschikken we over een grote, landelijke voorraad van nieuwe en gebruikte machines, een constante onderdelenvoorziening, scherpe lease-, financierings- en verzekeringsmogelijkheden en profiteren we van een breed opererende organisatie die overal en altijd voor u klaarstaan met goed opgeleide, gemotiveerde professionals.

De 'Onderdeel van Mechan' dealers zijn:

Knappe koppen

Alle mensen die bij 'Onderdeel van Mechan' dealers werken, zijn de besten in wat ze doen en houden van hun werk. Deze knappe koppen zetten zich vol in voor onze klanten en krijgen bij ons de kans om verder te groeien. We zorgen ervoor dat iedereen met plezier naar het werk komt, leiden ze (verder) op en regelen voldoende training om lekker mee te draaien en te leren. En iedere knappe kop is natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste (technische) ontwikkelingen in de agrarische markt. Daar profiteert u dan weer van!

Bekijk onze vacatures

gecomprimeert 700

Scherpe premies en uitstekende voorwaarden

Bij een aankoop van een tractor of landbouwmachine bij een 'Onderdeel van Mechan' dealer bieden wij graag een scherpe verzekeringspremie met uitstekende voorwaarden aan. Dit doen we via Mechan Verzekeringen een onderdeel van Mechan. We weten dan ook precies waar de verzekering aan moet voldoen, zodat u een complete dekking heeft. Belangrijk, want als uw machine schade krijgt of veroorzaakt, kunnen de kosten flink oplopen.

Drie pluspunten van Mechan Verzekeringen

 • - Communicatie
 • - Reparatie
 • - Voorwaarden
valtra g series poland 2019 img low res jpg 1230 kopie

Tractor Totaal Lease

Ook voor een scherp Lease tarief zit u bij onze 'onderdeel van Mechan' dealers goed. Met Tractor Totaal Lease, een vorm van operational lease, kunt u in een gloednieuwe AGCO tractor rijden tegen een aantrekkelijk maandbedrag. In deze maandelijkse vergoeding zijn de verzekering, afschrijving, reparaties en onderhoud inbegrepen. Hiermee laat u zowel de financiële als de praktische afhandeling van uw wagenpark aan ons over. 

Waarom Tractor Totaal Lease via Mechan Lease?

 • - Geen activering benodigd op uw balans
 • - Full service pakket
 • - Bij einde leasecontract keuze tot: kopen, contractverlening of nieuw contract met nieuwe tractor
 • - Onderhoud, reparatie en service via uw eigen officiële merkdealer
ddafg

Onderhoud en reparatie

'Onderdeel van Mechan' dealers doen meer dan het leveren van landbouwmachines. Ze hebben een geavanceerde werkplaats met kundige, gecertificeerde monteurs die tractoren en werktuigen repareren en onderhouden. Rijdt een tractor niet of is de afstand een probleem, dan komen ze met een van de goed uitgeruste servicebussen ter plekke. Ook kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice, zodat u geen omkijken naar het transport heeft. Natuurlijk kunt u ook zelf uw machine naar onze moderne werkplaatsen brengen waar onze professionals eraan kunnen werken.

RON7198 kleln

Onze merken

We bieden u een totaalpakket met enkel topmerken, waaronder Fendt, Valtra, JCB, Grimme, Lemken, Farmax, Kverneland, Agrifac en Beco. Met een team vakmensen hebben wij alle ontwikkelingen op de voet gevolgd en zijn wij meegegroeid met de innovatie van de machines. Onze specialisten hebben de actuele kennis en kunde om u te adviseren waar nodig.

Top Tractor

U wilt een goede prijs, maar niet inleveren op kwaliteit, comfort en garantie, u wilt een TopTractor! Deze jong gebruikte tractoren worden geleverd met 6 zekerheden. Zodat u weet dat u 100% kunt rekenen op uw TopTractor. En ook direct aan het werk kunt, zonder gedoe en vol vertrouwen. Want hij mag dan wel gebruikt zijn, voor u is hij splinternieuw.

 • - Maximaal 10 jaar oud
 • - Maximaal 7.500 draaiuren
 • - Getest en gekeurd door gecertificeerde monteurs
 • - Vertrouwde prijs/kwaliteit
 • - Ruime keuze aan gebruikte trekkers
 • - Maatwerk in garantie
 • - Financiering op verzoek
 • - Verzekeringen en onderhoudscontract mogelijk

Meer informatie over Top Tractor