Neem direct contact met Musselkanaal op 0599417110
Neem direct contact met Siddeburen op 0598432000

Over Otto Barkhuis

Welkom bij Otto Barkhuis
De geschiedenis van Otto Barkhuis gaat terug tot in 1985. Otto Barkhuis Mechanisatie is een familiebedrijf, waarbinnen de opvolging inmiddels in gang is gezet. Albert Barkhuis, zoon van oprichter Otto staat aan het roer van de vestigingen in Musselkanaal en in Siddeburen. Met een ervaren team vakmensen staan wij klaar voor onze klanten. Van onderhoud, advies, een aankoop of een goed gesprek onder het genot van een kop koffie, graag denken we met u mee en helpen we u waar nodig.

Ons assortiment bestaat uit zowel nieuwe als tweedehands machines, maar altijd van hoge kwaliteit. We hebben een uiteenlopend productassortiment met gerenommeerde merken als Fendt, Valtra, JCB, Lemken, Grimme, Agrifac en Beco. Samen gaan we voor een duurzame relatie met u en uw machines en werktuigen.

Neem contact op

Otto en albert barkhuis web

Service en onderhoud

Bij Otto Barkhuis staat er 24 uur per dag, 7 dagen in de week een ervaren monteur voor u klaar. Het snel verhelpen van technische problemen is enorm belangrijk, stilstaan kost geld, onze specialisten staan klaar om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen.
Zo beschikken wij onder andere over een mobiele werkplaats voor onderhoud en reparatie op locatie. Daarnaast kunnen wij uw machine ophalen om naar onze werkplaats te vervoeren of u kunt hem zelf bij een van onze professionals in onze moderne werkplaats brengen. Daarnaast beschikken wij over een ruim magazijn met circa 19.000 onderdelen. Zit uw onderdeel er niet tussen, dan kunnen wij deze meestal binnen 24 uur toch leveren door onze korte lijnen met nationale en internationale magazijnen.

Otto Barkhuis is een officieel door SKL - Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek - erkend keuringsstation voor diverse tractoren en machines. U kunt bij ons terecht voor al uw machinekeuringen, wij zijn naast erkend SKL keuringsstation ook een officieel VA-Keur gecertificeerd keuringsbedrijf.

 

Niestijl Mechanisatie werkplaats 1 small

Kom bij ons langs

U bent van harte welkom

Adres & openingstijden

Otto Barkhuis onderdeel van Mechan

Over Mechan

Verbonden aan Mechan

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat het werk van onze klanten altijd doorgaat. Elke dag weer. Daarvoor maken we gebruik van onze eigen kracht - korte lijnen, betrokken mensen en compromisloze service - én van de kracht van Mechan, de importeur van AGCO-merken Fendt, MF en Valtra. Hierdoor beschikken we over een grote, landelijke voorraad van nieuwe en gebruikte machines, een constante onderdelenvoorziening, scherpe lease-, financierings- en verzekeringsmogelijkheden en profiteren we van een breed opererende organisatie die overal en altijd voor u klaarstaan met goed opgeleide, gemotiveerde professionals.

Knappe koppen

Alle mensen die bij ons werken, zijn de besten in wat ze doen en houden van hun werk. Deze knappe koppen zetten zich vol in voor onze klanten en krijgen bij ons de kans om verder te groeien. We zorgen ervoor dat iedereen met plezier naar het werk komt, leiden ze (verder) op en regelen voldoende training om lekker mee te draaien en te leren. En iedere knappe kop is natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste (technische) ontwikkelingen in de agrarische markt. Daar profiteert u dan weer van!

Lokale kracht

Mechan is, op haar beurt, weer onderdeel van Zweegers Equipment, een organisatie die wereldwijd de ontwikkeling stimuleert van innovatieve en duurzame oplossingen voor landbouwmechanisatie. Dat klinkt ver weg, maar Zweegers werkt hiervoor juist met gezonde (familie)bedrijven, die stevig verankerd zijn in de lokale markt. Want deze bedrijven - dus ook wij en Mechan - weten als geen ander dat nabijheid, vertrouwen en loyaliteit de basis zijn voor een lange, gezonde samenwerking.

Mechan