Neem direct contact met Musselkanaal op 0599417110
Neem direct contact met Siddeburen op 0598432000

Over Otto Barkhuis

Welkom bij Otto Barkhuis
De geschiedenis van Otto Barkhuis gaat terug tot in 1985. Otto Barkhuis Mechanisatie is een familiebedrijf, waarbinnen de opvolging inmiddels in gang is gezet. Albert Barkhuis, zoon van oprichter Otto staat aan het roer van de vestigingen in Musselkanaal en in Siddeburen. Met een ervaren team vakmensen staan wij klaar voor onze klanten. Van onderhoud, advies, een aankoop of een goed gesprek onder het genot van een kop koffie, graag denken we met u mee en helpen we u waar nodig.

Ons assortiment bestaat uit zowel nieuwe als tweedehands machines, maar altijd van hoge kwaliteit. We hebben een uiteenlopend productassortiment met gerenommeerde merken als Fendt, Valtra, JCB, Lemken, Grimme, Agrifac en Beco. Samen gaan we voor een duurzame relatie met u en uw machines en werktuigen.

Neem contact op

Otto en albert barkhuis web

Service en onderhoud

Bij Otto Barkhuis staat er 24 uur per dag, 7 dagen in de week een ervaren monteur voor u klaar. Het snel verhelpen van technische problemen is enorm belangrijk, stilstaan kost geld, onze specialisten staan klaar om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen.
Zo beschikken wij onder andere over een mobiele werkplaats voor onderhoud en reparatie op locatie. Daarnaast kunnen wij uw machine ophalen om naar onze werkplaats te vervoeren of u kunt hem zelf bij een van onze professionals in onze moderne werkplaats brengen. Daarnaast beschikken wij over een ruim magazijn met circa 19.000 onderdelen. Zit uw onderdeel er niet tussen, dan kunnen wij deze meestal binnen 24 uur toch leveren door onze korte lijnen met nationale en internationale magazijnen.

Otto Barkhuis is een officieel door SKL - Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek - erkend keuringsstation voor diverse tractoren en machines. U kunt bij ons terecht voor al uw machinekeuringen, wij zijn naast erkend SKL keuringsstation ook een officieel VA-Keur gecertificeerd keuringsbedrijf.

 

Niestijl Mechanisatie werkplaats 1 small

Kom bij ons langs

U bent van harte welkom

Adres & openingstijden