Service

Professionele service voor uw landbouwmechanisatie

Wilt u onderhoud uit laten voeren aan een van uw landbouwmachines, of is uw mechanisatie toe aan een reparatie? Als Otto Barkhuis Mechanisatie hebben we een uitgebreide ervaring met onder andere heftrucks en tractoren, maar ook met andere landbouwwerktuigen zoals rooimachines en alles op het gebied van mesttransport. We onderscheiden ons hiermee van concurrenten en gaan net een stapje verder.

Onderhoud van landbouwmachines

Laat het onderhoud van uw landbouwmachines uitvoeren door de absolute specialist op dit gebied. We kunnen een Skl-Keuring voor u uitvoeren en u daarnaast van dienst zijn met overig periodiek onderhoud. We zorgen er op die manier voor dat uw landbouwmechanisatie in een uitstekende conditie verkeert, zodat u hier optimaal gebruik van kunt maken.

Reparatie van mechanisatie

Is uw mechanisatie toe aan een reparatie, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft gehad met een aanrijding of een andere vervelende situatie. Is er sprake van slijtage? Ook in dat geval kunnen we u uitstekend van dienst zijn met de reparatie van landbouwmachines. Daarnaast hebben we tractoren te koop, net als een aantal andere machines binnen het agrarisch tweedehands.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie, of blader door het beschikbare assortiment.

onderhoud

Wij garanderen

de beste onderdelen

Ons assortiment

Occasions

We leveren diverse landbouwmachines en andere occasions, waarmee u kiest voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit. Maak gebruik van een heftruck, een rooimachine of een spuitmachine, of ga aan de andere kant op zoek naar inschuurapparatuur of voertechniek. Blader online door het complete assortiment occasions.

Meer occasions

Services

Onderhoud en reparaties maken een essentieel onderhoud van een goed agrarisch machinepark. Onze jarenlange ervaring met landbouwmechanisatie en bijvoorbeeld tractoren maakt ons tot de ideale partij om uw landbouwmachines te onderhouden. Laat ons een Skl-Keuring uitvoeren, of laat uw machines periodiek nakijken.

Meer services

Otto Barkhuis

De geschiedenis van Otto Barkhuis gaat terug tot in 1985, als vertegenwoordiger bij Cebeco. We werken binnen de landbouwmechanisatie met gerenommeerde merken als Fendt, Grimme, Lemken, Climax, Agrifac en Beco. Een team van 11 medewerkers zorgt samen met stagiaires voor agrarisch tweedehands van hoge kwaliteit.

Meer over ons
  • artison
  • beco
  • grimme
  • bvl
  • lemken
  • lemken
  • lemken

Contact

Otto Barkhuis Mechanisatie
Nijverheidslaan 50
9581 EK Musselkanaal

Social Media

  • Facebook
telefoon0599 - 417110